bus auto fiets
Menu

Elektrische deelauto's en parkeren

Als duurzame mobiliteitsoplossing zullen er bij Park Avenue 2 elektrische deelauto’s van We Drive Solar in de wijk te vinden zijn. Hier kan flexibel gebruik van worden gemaakt, waarbij bewoners een gratis 3-jarig kennismakingsabonnement krijgen. Comfortabel, stil en met 100% schone energie!

Tesla zonder achtergrond.png

Duurzaam mobiliteitsaanbod

Mobiliteitsaanbieder We Drive Solar plaatst direct bij oplevering van de woningen van Park Avenue 2 elektrische deelauto’s in de wijk. De 100% elektrische deelauto’s met een grote actieradius worden opgeladen door zonne-energie. Zo kunnen nieuwe bewoners direct profiteren van een duurzaam mobiliteitsaanbod gebaseerd op de kracht van de zon. Bovendien draagt dit bij aan Park Avenue als een ontspannen en autoluwe plek, waar zorgeloos wonen en genieten van de rust centraal staat.

Zo werkt het

Elk huishouden krijgt een 3-jarig kennismakingsabonnement aangeboden, met een maandelijkse ritbundel van 8 credits (gemiddeld 5 uur rijden), inclusief een rijtegoed van €10 voor de kilometers, genoeg voor 40 kilometer gratis in de Renault ZOE/Hyundai Kona, of 33 kilometer gratis in de Tesla Model 3/Hyundai IONIQ 5. Deze ritbundel is steeds een kwartaal geldig, dus eventueel resterende credits kun je meenemen naar volgende maand.

Meer rijden? Extra gereden credits worden transparant apart afgerekend. Rij je vaak meer, dan adviseren we je een betaald abonnement erbij te nemen (beschikbaar vanaf € 49,- per maand). Het kennismakingsabonnement blijft gewoon gelden.


De praktische Renault ZOE en de luxe Tesla Model 3

De voordelen op een rij

 • Maandelijkse ritbundel met 8 credits (gemiddeld 5 uur rijden) + EUR 10,- rijtegoed voor kilometers

  Maandelijkse ritbundel met 8 credits (gemiddeld 5 uur rijden) + EUR 10,- rijtegoed voor kilometers

 • Ritbundel is kwartaal geldig

  Ritbundel is kwartaal geldig

 • Extra credits transparant af te rekenen of extra abonnement af te nemen

  Extra credits transparant af te rekenen of extra abonnement af te nemen

 • Via een app kun je eenvoudig een auto reserveren en openen

  Via een app kun je eenvoudig een auto reserveren en openen

Parkeren in Park Avenue

De parkeerplaatsen in Park Avenue zijn openbare parkeerplaatsen. Bewoners van Park Avenue die niet over een eigen parkeerplaats bij de woning beschikken, kunnen hiervoor één of meerdere parkeervergunningen aanvragen. De 13 urban villa’s met daktuin hebben privéparkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen onder de daktuin. Meer informatie over parkeren vind je op deze website van gemeente Nijmegen.