bus auto fiets
Menu

Jouw hypotheek helder

Bij een bank of erkend hypotheekadviseur van jouw keuze kun je een 'financiele check' of ‘financieringsbelofte’ aanvragen. Zo weet je tot welk bedrag jij een hypotheek kunt krijgen en kun je dit ook aantonen zodra jij je inschrijft op een woning.

Vooraf zekerheid

met een hypotheekbelofte

Wil jij vooraf weten tot welk bedrag jij een woning kunt kopen? Wij adviseren je om een financiële check bij een hypotheekadviseur aan te vragen, zodat je vooraf weet wat je financiële mogelijkheden zijn. Upload je de financiële check bij jouw inschrijving? Dan kan dit je kans vergroten bij de toewijzing van een woning. Je biedt dan namelijk zekerheid dat jij de gewenste woning écht kunt aankopen.

LIV Financieringsbelofte
Een voorbeeld van een financiële check is de Financieringsbelofte van LIV Hypotheken. Op basis van je persoonlijke situatie krijg je een indicatie tot welk bedrag jij een hypotheek kunt krijgen. Extra voordeel: LIV Hypotheken kent alle details van het project Park Avenue en is gespecialiseerd in nieuwbouwhypotheken, waardoor zij je tijdens het gehele traject optimaal kunnen adviseren.

Meer over de 

LIV Financieringsbelofte
LIV Hypotheken - Teamfoto.jpg

Een helder en soepel proces

Heb je op basis van je inschrijving een woning toegewezen gekregen? Gefeliciteerd! De volgende stap is het verkoop- en informatiegesprek met de makelaar. Zodra je een positieve aankoopbeslissing hebt genomen, kun je over gaan tot het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst. Na het tekenen heb je doorgaans 8 weken de tijd om je hypotheek te regelen bij jouw bank of hypotheekadviseur.

Via onderstaande button lees je meer over LIV Hypotheken en kun je een vrijblijvend gesprek aanvragen. Hiernaast zie je een foto van het ervaren team van LIV Hypotheken.

Vraag een gesprek aan