bus auto fiets
Menu

Woonbelevingscentrum LIV

Indien jij een van de gelukkige kopers van Park Avenue bent geworden, krijg je een LIV wooncoach toegewezen. Deze wooncoach zal jou helpen met het maken van de woonkeuzes om er jouw droomhuis van te maken. In het Woonbelevingscentrum LIV lopen jullie samen door het hele aankoopproces: van koken en baden en de mogelijkheden van een uitbouw tot aan interieuradvies. En dat allemaal onder één dak. Dat scheelt je veel tijd én bied je veel gemak!

Liv vooraanzicht.jpg

Alles onder één dak

LIV staat voor Leven, Inspireren en Verleiden. In de showroom van ruim 3.000 m2 staan 4 modelwoningen op ware grootte. Deze eigentijdse woningen zijn volledig ingericht en variëren in indeling en stijl. Loop er op je gemak doorheen, laat je inspireren en ontdek wat er mogelijk is qua afmetingen, afwerking en uitbouwopties. Kortom: beleef je nieuwe thuis alvast bij LIV!

Verkoopbegeleider - Linda met kopers in LIV.jpg

Stap voor stap begeleiding

Als je een woning bij Park Avenue hebt bemachtigd krijg je een persoonlijke LIV-wooncoach toegewezen die jou in Woonbelevingscentrum LIV op alle woonvlakken adviseert en ondersteunt. De wooncoach inventariseert al je wensen, beantwoordt je vragen en denkt met je mee. Zo maak je stap voor stap de keuzes die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie en woonwensen. Klik hieronder om meer te lezen!

Laat je inspireren en adviseren bij LIV

Naar livwonen.nl
Tuin.jpg

Woon- én tuinklaar

Hoe fijn is het om de sleutel van jouw woning te ontvangen die al geheel naar wens is gemaakt?! Bij Park Avenue kan dit. Samen met de LIV Wooncoach bepaal je hoe je jouw woning en tuin wil afwerken. Je kan bijvoorbeeld de muur- en vloerafwerking kiezen of welke trapbekleding je wilt hebben. En we kijken niet alleen naar je huis. Ook buiten in je tuin kan je kiezen welke erfafscheiding en tegels jouw voorkeur heeft. Dit wordt allemaal voor de oplevering voor je verzorgd zodat je hier geen omkijken meer naar hebt!

Bekijk de woningen van

Park Avenue