bus auto fiets
Menu

Locatie Park Avenue

In Park Avenue kom je heerlijk thuis in je prachtige herenhuis en geniet je iedere dag van de rust en de omliggende natuur van het Waalspronggebied. Een plek waar je tot jezelf kunt komen, met tegelijkertijd alle dagelijkse faciliteiten binnen handbereik én het bruisende Nijmeegse stadsleven in de buurt!

Benieuwd naar de ligging van het project?

Bekijk virtuele tour

Park Avenue: gunstig gelegen!

Met de komst van Park Avenue wordt deelgebied Hof van Holland in de Waalsprong nog mooier! Dit is dé nieuwe centrumstad-uitbreiding van Nijmegen: hartje Nijmegen ligt op fietsafstand, de mooie Waal en station Lent vind je op loopafstand en ook de bereikbaarheid met de auto is uitstekend.

  • Groene omgeving

    Betrek jij straks één van de mooie herenhuizen van Park Avenue, dan geniet je iedere dag weer van de mooie omgeving: van de nabijgelegen (Spiegel)waal en het groene stadseiland Veur-Lent tot de oude kersenboomgaard waar Park Avenue met de oostzijde direct aan ligt. Ook aan de westkant grenst Park Avenue deels aan een fraaie bomencluster. Je zult nooit genoeg krijgen van de mooie uitzichten en de natuur die die door de seizoenen heen verandert.

  • Alles in de buurt

    Aan faciliteiten in de buurt van Park Avenue geen gebrek. Op verschillende plekken in de Waalsprong kun je terecht voor een heerlijke lunch, diner of borrel. Er zijn meerdere scholen voor basisonderwijs en middelbaar onderwijs. Kinderen kunnen zorgeloos spelen in een van de speeltuinen in de wijk. Naast het ruime huidige winkelaanbod wordt vlak bij Park Avenue hét nieuwe winkelcentrum gerealiseerd: Hart van de Waalsprong.

  • Goede bereikbaarheid

    In de Waalsprong ben je verzekerd van een goede infrastructuur en bereikbaarheid. Vanaf Park Avenue brengen meerdere hoofdwegen je snel naar de uitvalswegen en de snelweg. Ook met de fiets of bus ben je snel op je plek van bestemming. Via streekvervoer, NS-station Nijmegen-Lent en de Waalsprinter sta je binnen no-time in het centrum van Nijmegen, maar ben je ook zo in één van de omliggende dorpen en steden.

Alles dichtbij

Je staat vanuit Park Avenue zo in hartje Nijmegen, met een grote diversiteit aan winkels, restaurants en theaterzalen. Ook de faciliteiten van Nijmegen-Noord liggen om de hoek en je vindt volop mooie natuur in de buurt om na een drukke werkdag of in het weekend heerlijk uit te waaien met een wandel- of fietstocht.

Naar
Nijmegen-Centrum 10 8 13
Lent-Centrum 5 2 10
Station Lent 3 5
Supermarkt 2 2 5
Spiegel(waal) 2 2

Hotspots in de buurt

Je bent vanuit Park Avenue zo in hartje Nijmegen, met een grote diversiteit aan winkels, restaurants en theaters. Ook de faciliteiten van Nijmegen-Noord liggen om de hoek en je vindt volop mooie natuur in de buurt om na een werkdag heerlijk uit te waaien met een wandel- of fietstocht. We delen hieronder enkele highlights in de omgeving met je!

Hart van de Waalsprong

Hart van de Waalsprong

Met winkelcentrum Hart van de Waalsprong komt er een groot winkelaanbod bij. Van lokale producten tot eigentijdse horeca. Het centrum komt vlakbij Park Avenue te liggen, maar is niet aangrenzend. Dus: wel de lusten van een groot aanbod, maar niet de lasten van een druk winkelgebied naast je voordeur!

Oosterhoutse Waarden

Oosterhoutse Waarden

Vlakbij Park Avenue liggen de Oosterhoutse Waarden, met ruim 135 hectare aan afwisselende landschappen. Van zandstranden en rivierduintjes tot open landschap met graslanden, sloten en weidse uitzichten. Een prachtige gebied om te genieten van de rust.

Stadscentrum Nijmegen

Stadscentrum Nijmegen

In het centrum van Nijmegen worden grote warenhuizen afgewisseld met unieke boetiekjes. Geniet in de zomer op het terras met een goed glas wijn of een borrel, dompel je in de winter onder in het huiskamergevoel van één van de vele cafés. Genieten van het Nijmeegse leven is vanuit Park Avenue heel eenvoudig.

Bekijk hieronder de drone video van de projectlocatie