bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bekijk de eerste gevelschetsen!

21 oktober 2021

Benieuwd naar de uitstraling die de woningen van Park Avenue krijgen? Dan hebben we goed nieuws, want de eerste gevelschetsen staan online! Ook vertellen we je meer over de actuele planning, zodat je weet wat je de komende periode kunt verwachten.

Een gevarieerd gevelbeeld
De 78 woningen van Park Avenue kenmerken zich door de grote variatie in uitstraling: van riante vierlaagse herenhuizen tot compacte stadswoningen met een fijn dakterras. De gevelschetsen die je op deze pagina kunt bekijken, geven je een eerste indruk van de 9 verschillende woningblokken van Park Avenue.

Dit is de planning
In november en december delen we meer woninginformatie met je via deze website en de nieuwsbrief. Denk aan informatie over de verschillende woningtypes met hun eigen unieke kenmerken en aan (360 graden) impressies van de woningen en de groene, ruimtelijk opgezette wijk. Naar verwachting is het vanaf december ook mogelijk om alvast aan te geven naar welke woning(en) jouw voorkeur uitgaat. Als alles volgens planning verloopt, dan start de verkoop in januari. Vanaf dat moment kun jij je inschrijven voor misschien wel jouw nieuwe droomwoning in de prachtige Nijmeegse Waalsprong!

Meer over Park Avenue