bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Dit kun je de komende tijd verwachten!

16 december 2021

In dit artikel vertellen we je meer over de planning richting de start verkoop van Park Avenue!

Dit kun je verwachten
Vanaf volgende week donderdag is het mogelijk om alvast jouw woningvoorkeuren op bouwnummerniveau door te geven. Dit kan via de kavelkaart die dan online staat, waarop de ligging van de 78 woningen zichtbaar is. Voor iedere woning zie je dan een preciezere prijsindicatie dan de bandbreedtes die nu zichtbaar zijn op deze pagina. Zo kun je beter bepalen welke woningen aansluiten bij jouw woonwensen en budget. Geef jij vanaf volgende week je voorkeuren alvast door, dan staan deze al klaar op het inschrijfformulier in je accountomgeving zodra de verkoop start. Uiteraard kun je dan jouw voorkeuren nog naar wens aanpassen voordat je de inschrijving definitief verstuurt.

In de loop van januari delen we via deze website en de nieuwsbrief meer informatie over de woningen en het digitale inschrijfproces. Als alles volgens planning verloopt, dan start eind januari de verkoop van de 78 prachtige woningen. Zodra de verkoop is gestart, vind je alle verkoopinformatie op de website en kun jij je digitaal inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur!

Wat is de woning van jouw dromen?
Al veel geïnteresseerden hebben de woonwensen-enquête ingevuld op basis van de nieuwe impressies en kenmerken per woningtype: bedankt hiervoor! Heb jij de enquête nog niet ingevuld? Dit kan alsnog via de onderstaande button.