bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Dronevideo vanaf de projectlocatie!

6 juli 2021

Met bovenstaande dronevideo die vanaf de projectlocatie is gemaakt, krijg je een beeld van de prachtige omgeving van Park Avenue!

Park Avenue vanuit de lucht
De naastgelegen historische boomgaard, de bomencluster aan de andere zijde, de Spiegelwaal met haar groene uiterwaarden, de iconische Waalbrug en de skyline van het Nijmeegse stadscentrum. Op de dronevideo komen al deze bijzondere plekken in de omgeving van Park Avenue voorbij. Zie jij jezelf hier al heerlijk wonen, tot rust komen en genieten van al het moois in de buurt?

Woonwensen-enquête
We hebben een korte enquête opgesteld waarmee je kunt aangeven wat jouw woonwensen zijn. We horen bijvoorbeeld graag wat jouw voorkeur is op het gebied van woonoppervlakte, tuin/dakterras en parkeermogelijkheden. Op basis van de uitkomsten kunnen we het aanbod van Park Avenue beter afstemmen op de vraag.

Wil je de enquête invullen, klik dan hier. Het invullen is binnen enkele minuten gedaan. Alvast bedankt!

Dit kun je verwachten
De huidige planning is nog steeds dat de circa 75 fraaie herenhuizen van Park Avenue richting het einde van dit jaar in verkoop gaan. We verwachten in augustus een globale planning richting de start verkoop met je te kunnen delen.

Meer over de mooie omgeving van Park Avenue!