bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Klaar voor de start (verkoop)?

20 januari 2022

Volgende week donderdag 27 januari om 12.00 uur is het zover: dan start de verkoop van Park Avenue! Weet jij al op welke woning(en) jij je wilt inschrijven?

Hieronder vertellen we je meer over het inschrijfproces, Tuinklaar en Woonklaar en de elektrische deelauto’s in Park Avenue.

Inschrijving en toewijzing
Doornemen - Vanaf volgende week donderdag kun je alle woninginformatie online bekijken: van de keuken- en sanitairbrochure tot de definitieve woningprijzen, technische omschrijving en optielijsten. Ook kun je lezen wat er allemaal zit inbegrepen in de VON-prijs. Goed om te weten: de woningen worden compleet opgeleverd, met onder meer een luxe keuken en badkamer. Op deze nieuwe pagina lees je meer over de gevarieerde woningtypes van Park Avenue.

Inschrijven - Zodra je weet op welke woning(en) jij je wilt inschrijven, log je in op je account. Daar klik je op ‘Online inschrijven’, kies en rangschik je de woning(en) waarop jij je wilt inschrijven en vul je de overige gegevens in. Heb je een financieringsbelofte, dan kun je deze uploaden bij je inschrijving. Na digitale ondertekening en verzending ontvang je een bevestiging van jouw inschrijving.

In spanning afwachten - De inschrijfperiode loop tot zondag 6 februari om 23.59 uur. Het moment van inschrijven is niet van invloed bij de woningtoewijzing, maar zorg wel dat je uiterlijk zondag 6 februari jouw inschrijving hebt afgerond en ingediend om kans te maken op een woning.


Impressie – doorsnede woningtype Urban villa met daktuin + privéparkeerplaatsen

Elektrische deelauto’s en parkeren
Als duurzame mobiliteitsoplossing zullen er bij Park Avenue 2 elektrische deelauto’s in de wijk te vinden zijn. Hier kan flexibel gebruik van worden gemaakt, waarbij je als bewoner een gratis 3-jarig kennismakingsabonnement krijgt. Comfortabel, stil en met 100% schone energie. Klik hier om meer te lezen over de deelauto's en parkeren in Park Avenue.

LIV: stap voor stap advies op ieder woonvlak
LIV biedt je vakkundige begeleiding op ieder gebied van wonen. Ben jij straks één van de gelukkige kopers van Park Avenue, dan krijg je een LIV wooncoach toegewezen die jou helpt bij het maken van je woonkeuzes. In Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen doorloop je samen het hele aankoopproces: van koken en baden en de mogelijkheden van een uitbouw tot aan interieuradvies. En dat allemaal onder één dak. Dat scheelt je tijd én biedt je gemak!

Wat biedt LIV je verder?

Hypotheekadvies / waardebepaling. Heb jij je oog laten vallen op een woning van Park Avenue, dan wil je natuurlijk weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn. In LIV staat het team van LIV Hypotheken voor je klaar met antwoorden over de juiste hypotheek en de waardebepaling van jouw huidige woning. LIV Hypotheken is een onafhankelijke partner en geeft eerlijk hypotheekadvies op basis van jouw persoonlijke situatie. Klik hier om eenvoudig een afspraak te maken voor een hypotheekgesprek of waardebepaling.

Tuinklaar en Woonklaar. Hoe fijn is het om de sleutel van jouw woning te ontvangen die al geheel naar jouw wens is afgewerkt? Bij Park Avenue kan dit door te kiezen voor Tuinklaar en Woonklaar! Samen met de LIV wooncoach bepaal je hoe je jouw woning en (dak)tuin of dakterras wilt laten afwerken. Kies de muur- en vloerafwerking en de raam- en trapbekleding van je dromen. Voor de buitenruimte ontvang je een Tuinklaar-cheque en kun je onder meer de gewenste erfafscheiding, beplanting en tegels kiezen. Dit wordt allemaal vóór de oplevering vakkundig verzorgd, zodat je hier geen omkijken meer naar hebt. Klik hieronder voor de Woonklaar-ervaringen van enkele enthousiaste bewoners!

De vele voordelen van Woonklaar