bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Neem de virtuele tour!

23 september 2021

Om je een goed beeld te geven van de projectlocatie van Park Avenue – en van de fraaie omgeving – kun je nu de virtuele tour vanuit de lucht nemen.

Over de virtuele tour
De virtuele tour toont de verschillende woningblokken van Park Avenue. Met in totaal 78 woningen verdeeld over 9 blokken biedt Park Avenue een grote diversiteit aan woningen. Door op het icoontje bij één van de blokken te klikken, zie je de betreffende woningtypes en de eerste gevelschetsen per woningblok.

Zoom je uit en kijk je om je heen, dan zie je de bijzondere omliggende plekken. Van de naastgelegen kersenboomgaard en watersingel tot de (Spiegel)waal en de 3 bruggen die je binnen no-time naar je bestemming in Nijmegen brengen!

Dit kun je verwachten
In de loop van oktober komt er meer woninginformatie online en in november komen de plattegronden beschikbaar die je een beeld geven van de woningindeling. In november/december volgt dan de overige informatie over de woningen en het inschrijfproces. Als alles volgens planning blijft verlopen, dan start de verkoop van Park Avenue dit jaar nog, in december!

Naar de virtuele tour