bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start verkoopdatum bekend!

13 januari 2022

Voor Park Avenue begint het nieuwe jaar goed: we kunnen de start verkoopdatum met je delen!

De 78 prachtige woningen gaan donderdag 27 januari om 12.00 uur in verkoop.

Geef je voorkeur door
Je kunt alvast doorgeven wat jouw favoriete woningen zijn. Op de woningaanbodpagina zie je de ligging van de woningen en kun je per bouwnummer meer informatie bekijken. Door via je accountomgeving jouw voorkeuren alvast door te geven – via de button ‘Voorinschrijven’ – staan deze straks bij de start van de verkoop al klaar op het inschrijfformulier in je accountomgeving. Deze voorinschrijving kan jouw kansen bij toewijzing van de woningen vergroten. Uiteraard kun je jouw voorkeuren nog naar wens aanpassen voordat je je vanaf donderdag 27 januari definitief inschrijft.

Zodra de verkoop start, komt alle verkoopinformatie online. Denk aan de definitieve woningprijzen, de keuken- en sanitairbrochure en het brochurekrantje met informatie over Park Avenue en de omgeving. Heb jij je woningvoorkeuren doorgegeven, dan ontvang je automatisch vóór start verkoop het brochurekrantje alvast in je brievenbus. Wil je zeker weten dat het krantje jou goed bereikt, kun je in jouw accountomgeving – via ‘Mijn Gegevens’ – je adresgegevens controleren en indien nodig aanpassen.

Neem de virtuele tour
De virtuele tour heeft een update gehad! Je kunt nu vanuit verschillende posities de fraaie woningen en groene wijk bewonderen. Ook is het mogelijk om enkele woningen van binnen te bekijken. Zo krijg je een beeld van de lichte binnenruimtes en de mooie uitzichten op de wijk en de natuurrijke omgeving.

Naar de virtuele tour!