bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop is gestart!

27 januari 2022

Het is zover: de verkoop van Park Avenue is gestart!

Zie jij jezelf al wonen in één van deze 78 woningen met uitzicht op bijvoorbeeld de groene boomgaard en met het centrum van Nijmegen binnen handbereik? Hieronder lees je hoe jij je inschrijft op jouw favoriete woning(en).

Eenvoudig inschrijfproces
Op de woningaanbodpagina kun je de woningen bekijken en jouw favoriete bouwnummer(s) bepalen. Heb jij jouw woningvoorkeuren al doorgegeven, dan staan deze al klaar in je accountomgeving. Je kunt de voorkeuren uiteraard nog aanpassen naar wens.

Heb je helemaal helder op welke woning(en) jij je wilt inschrijven, dan kies je in je accountomgeving voor ‘Online inschrijven' en vul je de benodigde gegevens in. Na digitale ondertekening stuur je de inschrijving in en ontvang je een bevestiging.

De inschrijfperiode loopt tot en met zondag 6 februari. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Brochure, verkoopstukken en inbegrepen
Bij het woningaanbod kun je bij de bouwnummers de verkoopkrant, keuken- en sanitairbrochure, prijs en technische verkoopstukken downloaden. Je ziet op deze pagina wat er allemaal zit inbegrepen bij de woningen: van vloerverwarming op de woonverdiepingen tot een luxe, complete keuken en badkamer. 

Toewijzing en optantenavond
Na sluiting van de inschrijfperiode hoor je uiterlijk donderdag 10 februari of er een woning aan jou is toegewezen. Ben je één van de gelukkigen, dan ontvang je een uitnodiging voor de online optantenavond op dinsdag 15 februari. Hier krijg je meer informatie over het verkoopproces en is er ruimte voor het stellen van vragen. Ben je deze avond verhinderd? Dan kun je de optantenavond later terugkijken via de link die je ontvangt. 

Vragen? 
Heb je vragen over de woningen of je inschrijving, dan kun je via de contactpagina contact opnemen met de makelaar via telefoon of het contactformulier.

Naar het woningaanbod!