bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Volop woningkeuze bij Park Avenue!

18 november 2021

De voorbereidingen voor de start verkoop van Park Avenue zijn in volle gang. De huidige planning is nog steeds dat we januari 2022 in verkoop kunnen met de 78 prachtige woningen!

In dit artikel vertellen we je meer over de elektrische deelauto’s van We Drive Solar die straks in Park Avenue te vinden zijn en over het gevarieerde woningaanbod.

We Drive Solar: duurzaam en comfortabel
In Park Avenue komen 2 elektrische deelauto’s van We Drive Solar te staan. Ook in omliggende wijken zijn elektrische auto’s te vinden van We Drive Solar. Toekomstige bewoners van Park Avenue kunnen hier flexibel gebruik van maken en krijgen een interessant 3-jarig abonnement aangeboden. Voordelig, comfortabel, stil en met 100% schone energie! In een volgende nieuwsbrief lees je meer over We Drive Solar. Je kunt ook meer lezen op hun website.

Veel te kiezen: wat zijn jouw woonwensen?
Zoek jij een riante woning met alle ruimte voor jou en je gezin? Of heb je liever een compactere woning? Met veel verschillende woningtypes en enkele ‘specials’ die net wat afwijken – in positieve zin uiteraard – biedt Park Avenue straks voor iedere woonwens wat wils. In december komen de nieuwe woningimpressies online, hieronder geven we je alvast een korte omschrijving van de belangrijkste woningtypes:

Boomgaardwoningen
Riant wonen met uitzicht op de kersenboomgaard, die in de toekomst wordt omgetoverd tot stadspark. Elke woning ziet er net weer anders uit, maar allemaal hebben ze een robuuste en eigentijdse uitstraling. Franse balkons en grote raampartijen versterken de beleving van de boomgaard.

Terraswoningen
Vanuit je woonkamer zo je prachtige dakterras oplopen om te ontspannen en de dag van je af te laten glijden. Deze droom wordt werkelijkheid met deze terraswoningen. Je auto parkeer je op de privéparkeerplaats onder het terras, waar optioneel een tweede parkeerplek is te realiseren.

Watersingelwoningen
Stads én rustig aan het water wonen? Deze woningen kijken vanuit de voorzijde uit op de groen begroeide watersingel. De afwisseling in gevelkleur en -detail zorgt voor een aansprekende aanblik en maakt dat jij kunt kiezen voor de woning die jou aanspreekt.

Tussenwoningen
Deze stoere en compacte tussenwoningen zijn grotendeels centraal gelegen in het plan, fraai uitkijkend op het openbaar groen. Bijna iedere gevel verschilt van de andere, zodat je kunt kiezen voor de woning die bij jou past.

Tussenwoningen XL
Op zoek naar een woning met veel woonruimte? Deze extra brede tussenwoningen bieden het. De achtertuin is de ideale plek om te relaxen en tot rust te komen.

Hoekwoningen
Wonen op de hoek heeft altijd iets bijzonders, zeker bij Park Avenue. Deze compacte hoekwoningen hebben Franse balkons op de 1e en 2e verdieping die de verbinding tussen binnen en buiten versterken.

Hoekwoningen XL
Ben je op zoek naar een woning met extra veel oppervlak, dan zijn deze royale woningen op de hoek iets voor jou. De fijne achtertuin maakt het plaatje helemaal af.

Meer over Park Avenue