bus auto fiets
Menu

Over Park Avenue

Park Avenue wordt een fijne plek in de groene Waalsprong waar je heerlijk tot jezelf kunt komen, met alle voorzieningen binnen handbereik en het Nijmeegse centrum op slechts 10 fietsminuten!

De inschrijfperiode voor Park Avenue is verstreken

Zwaluw.jpg

Groen én stads!

Zoals de naam al suggereert, komen bij Park Avenue het stadse wonen en de natuur prachtig samen. Hier kom je straks heerlijk thuis in je herenhuis of stadswoning en geniet je iedere dag van de rust en de natuur om je heen.

Met 78 woningen verdeeld over 9 blokken biedt Park Avenue een grote diversiteit aan woningen. Via de virtuele tour zie je vanuit de lucht de woningblokken en de groene opzet van de wijk. Zoom je uit, dan zie je de bijzondere omliggende plekken. Van de naastgelegen boomgaard en watersingel tot de (Spiegel)waal en de 3 bruggen die je binnen no-time naar je bestemming in Nijmegen brengen.

Neem de virtuele tour
hofvanholland2.png

Hof van Holland

De Waalsprong is constant in ontwikkeling en wordt de komende jaren nog aanzienlijk uitgebreid. Hof van Holland, waar Park Avenue wordt gebouwd, wordt het nieuwe stedelijke hart van de Waalsprong. Het wordt een plek waar alle bewoners van de Waalsprong en andere bezoekers graag komen voor de dagelijkse voorzieningen en gezelligheid. De prettige inrichting, slimme parkeer- en mobiliteitsoplossingen en de zichtbare nabijheid van het groene landschap zorgen voor een ontspannen sfeer.

Naast veld 6 (Park Avenue) zijn veld 3 (Zaligerhof), veld 7 (nog in ontwikkeling) en de kersenboomgaard gevestigd. Ook heb je een mooi uitzicht op Fort Beneden Lent. Hierdoor kom je centraal maar toch in het groen te wonen.

Bekijk hieronder de artist impressies

Natuurinclusief.jpg

Natuurinclusief en duurzaam

Park Avenue krijgt een groen en natuurinclusief karakter. Denk aan de toepassing van groendaken – voor een gelijkmatige afvoer van regenwater en als natuurlijke voedselbron voor dieren – maar ook aan groene erfafscheidingen, pergola's op de daktuinen en nestelgelegenheden in gevels voor vogels en dwergvleermuizen.

Tesla.jpg

Elektrische deelauto's

Bij het ‘nieuwe stadse wonen’ waar Park Avenue voor staat, horen duurzame oplossingen. Zo zullen er in de wijk meerdere elektrische deelauto’s te vinden zijn van We Drive Solar waar de bewoners flexibel gebruik van kunnen maken. Als bewoner krijg je namelijk een gratis 3 jarig kennismakingsabonnement. Voordelig, comfortabel en met 100% schone energie!

Lees verder voor meer informatie over het parkeerbeleid.

Waarom Park Avenue?

  • Natuurrijke omgeving

  • Hartje Nijmegen vlakbij

  • Woon- en Tuinklaar opleveren mogelijk!