bus auto fiets
Menu

Wat zit er in jouw woning?

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is het niet altijd duidelijk wat er allemaal inbegrepen zit in de koopsom. Uiteraard worden alle woningen gasloos gebouwd. Zo ook bij Park Avenue. De woningen hebben vloerverwarming op alle woonverdiepingen en radiatoren op de slaapverdieping(en) en evt. zolder. Enkele woningen hebben daarnaast ook 3 zonnepanelen (kijk hiervoor op de plattegrond van de woning). De woningen worden verwarmd middels stadswarmte.

badkamer.jpg (1)

Sanitair en tegels

Voor je nieuwe badkamer kan je alle kanten op. In de woningen van Park Avenue heeft jouw sanitair standaard een luxe afwerking, wat betekent dat de badkamer en toiletruimte voorzien zijn van Villeroy & Boch sanitair. Het standaard tegelwerk is leverbaar in verschillende stijlen. Kies uit de mogelijkheden in wand- en vloertegels zelf de stijl van jouw badkamer en toiletruimte.  

Natuurlijk kun je de badkamer en toiletruimte van je woning ook compleet naar eigen smaak inrichten. In de showroom van LIV doe je volop ideeën en inspiratie op voor de badkamer van jouw dromen. Loop door de verschillende badkamerstijlen en ontdek welke stijl het beste bij jou past. 

Nieuwsgierig naar de woningen?

Naar het woningaanbod!
keuken.jpg

De keuken

De keuken is voor veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken over de keuzes die je maakt. Loop in LIV alvast door de verschillende keukens in de modelwoningen en stijlappartementen en ervaar wat de ruimtes met je doen. De keukenadviseur laat je zien welke keuken inbegrepen is in de prijs van je nieuwe woning. Zo krijg je echt een gevoel bij je nieuwe keuken. Tijdens het adviesgesprek krijg je gerichte informatie over wat wel en niet kan in je nieuwe woning. Wil je de keuken op een andere locatie, of een kookeiland? De keukenadviseur weet wat er mogelijk is en denkt met je mee over oplossingen die aansluiten bij jouw woonstijl.

Tuingereedschap.jpg

Tuinklaar: direct genieten van je tuin of terras

Direct bij oplevering van je nieuwe woning genieten van je groene tuin of dakterras: met Tuinklaar van LIV is dit mogelijk! Bij je woning ontvang je een Tuinklaar-cheque, waarmee je de basis voor jouw nieuwe tuin of terras kan leggen. In de daktuin van LIV Woonbelevingscentrum bespreekt de Tuinklaar-adviseur de mogelijkheden met je en zorgt hij dat alles op de door jou gekozen manier wordt geregeld!

AdobeStock_210275163.jpeg

Woonklaar

Hoe fijn is het om de sleutel van jouw woning te ontvangen die al geheel naar jouw wens is afgewerkt? Bij Park Avenue kan dit door te kiezen voor Woonklaar! Werden voorheen bij Woonklaar de woningen pas na oplevering woonklaar gemaakt; nu kun je al vóór oplevering de wanden in de gewenste kleur laten afwerken, de vloeren laten leggen, de keuken laten installeren en meer. Na oplevering kan je direct verhuizen en hoef je niet zelf te klussen. Fijn, toch? Klik hieronder om te lezen over de Woonklaar-ervaringen van enkele enthousiaste bewoners!

Review Woonklaar