bus auto fiets
Menu

Wonen zoals jij wilt

Binnen de woningtypes van Park Avenue is er voor iedereen iets te vinden. Van woningen met een heerlijk dakterras of een eigen parkeerplaats tot woningen die lijken op de statige herenhuizen die de binnenstad van Nijmegen sieren, maar dan met moderne gevels. Zoek je net wat anders? Dan zijn de ‘specials’ iets voor jou. Hieronder lees je alles over de woningen!

Ruim, eigentijds en uniek wonen

Niet alleen in de woningtypes zit veel variatie, ook qua architectuur is er veel diversiteit. Zo wordt Park Avenue een woonwijk uit duizenden en is jouw nieuwe woning echt uniek!

Metselwerk

Metselwerk

Veel kleur en variatie

Binnen de woningen zijn 6 verschillende kleuren baksteen toegepast, die staand of liggend gemetseld zijn. Zo krijgt de wijk een aansprekend en speels straatbeeld.

Kozijnen

Kozijnen

Accenten en Franse balkons

Ook de raampartijen verschillen sterk, zodat er echt wat te kiezen is. Kies je voor een Frans balkon, dan geniet je van extra verbinding met de mooie omgeving.

Buitenruimte

Buitenruimte

Wat zoek jij?

Alle woningen beschikken over een achtertuin, daktuin en/of dakterras. Kies wat bij jou past en kom heerlijk tot rust in de buitenlucht!

Stedelijke en gevarieerde architectuur

Architect aan het woord

Architectenbureau LSWA architecten is verantwoordelijk voor het fraaie en gevarieerde ontwerp van de woningen. LSWA architecten: “Park Avenue heeft een stedelijke uitstraling, waarbij de eigentijdse baksteenarchitectuur een grote diversiteit aan gevels creëert met een samenhangende compositie. Binnen de woningblokken is er veel variatie in kleur, dakvorm en -hoogte en kozijnen. De woningen grenzend aan de grote boomgaard en de Rietgraaf zijn opgezet met donkere metselwerk tinten voor een urbane uitstraling. De bouwblokken grenzend aan de binnenterreinen hebben een wat lichtere uitstraling.”

“Verder is het gebied voorzien van een groene as die de twee bestaande boomgaarden met elkaar verbindt. Door het toepassen van vides, grote ramen en ruime dakterrassen ontstaat er een connectie met de groene omgeving. Op beeldbepalende hoeken zijn accenten toegevoegd door te variëren in hoogte. Bij tuinen die grenzen aan het openbaar gebied zijn de erfafscheidingen mee ontworpen, zodat ze onderdeel worden van de gesloten bebouwingswanden.”

Klik hieronder voor meer informatie en impressies van jouw favoriete woningtype(s)!

Woningtypes van Park Avenue

Bekijk alle woningen op 

de kavelkaart